Cerc Reiki București – 24.08.2016

Reiki - Cerc Reiki

Miercuri, 24.08.2016, orele 18.00, organizez un cerc Reiki în București, sectorul 6, pentru toți practicanții Gendai Reiki-ho de Nivelul I (Shoden). Este o bună ocazie pentru toți cei inițiați în Reiki de a se întâlni și a discuta despre diverse teme de teorie și practică Reiki.

În cadrul acestui cerc vom efectua:

– diverse tehnici Gendai Reiki-ho de respirație și auto-purificare cu Lumină (Kenyoku-Îmbăiere uscată, Hikari no Kokyu-ho-Tehnica de respirație cu Lumină, Gassho Kokyu-ho-Tehnica de respirație folosind Gassho, Dușul Reiki, Chakra Kassei Kokyu-ho-Tehnica de respirație pentru activarea chakrelor);

– tehnici din Reiki Tradițional (Reiki Mawashi – Cercul Reiki propriu-zis – și Shudan Reiki – Grupul Reiki – unde vom face și practică de vindecare pentru toți participanții);

– Reiju pentru fiecare participant.

Maestrul Mikao Usui a recomandat tuturor inițiaților Reiki să participe cât mai des la întâlniri Reiki (Shuyo-kai), întrucât pe de o parte primirea de Reiju în mod repetat purifică corpul și mintea, iar pe de altă parte practicarea vindecării și schimbul de energie în întâlnirile Reiki sunt folositoare pentru îmbunătățirea abilității Reiki. (Manualul de Gendai Reiki-ho, Nivelul I-Shoden, p. 5)

Costul întâlnirii: 50 RON/participant.

Durata întâlnirii: aproximativ 2-3 ore.

Pentru mai multe informații despre mine, accesați aici.

Pentru mai multe informații despre Reiki și Gendai Reiki-ho, accesați aici.

Pentru mai multe informații despre întâlnire și locația acesteia, vă rog să mă contactați la adresa de e-mail samy.conto@gmail.com.

La aceste întâlniri pot participa și persoanele care nu au primit nici o inițiere în Reiki până acum și care doresc să afle mai multe despre acest minunat sistem de vindecare energetică și spirituală. Condițiile de participare în acest caz sunt următoarele: să nu prezinte probleme de sănătate psihice sau fizice majore (schizofrenie, paranoia, epilepsie, etc), iar vârsta să fie peste 18 ani.

Vă aștept cu drag!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s